Győzelemkuckó

Nem az a fontos, hogy én ki vagyok, hanem az a fontos, hogy te kivé válhatsz. Az emberek nagyon éhesek. Éhesek egy jó szóra, elismerésre, bátorításra. Azt látom, hogy sok kritikát kapnak, holott inkább inspirálni kellene őket. Szeretnék ezen változtatni.

Ghandi mondta:

„Te légy a változás, amit látni akarsz a világban.”

 

Személyiségemből adódóan mindig is segítettem másokat. Amikor elkezdtem önmagamat, az utamat keresni, foglalkoztatott a gondolat, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Ezt a személyiségtesztek is visszaigazolták.

Amikor megismerkedtem a Life Coaching fogalmával, egyre erősebb motivációt éreztem arra, hogy én is erre az útra lépjek. Egy idézettel szeretném illusztrálni, hogy miért is választottam ezt a szakmát:

Anthony Robbins mondta:

„Az emberek nem lusták. Egyszerűen csak szegényes céljaik vannak – olyan célok, amelyek nem inspirálják őket.”

 

A mindennapi életben azt láttam és tapasztaltam, hogy az emberek nincsenek tisztában saját értékességükkel, sok mindentől félnek, ezért egyhelyben topognak. Ez a szakma különösen fontos a számomra, hiszen a képzésen szerzett ismeretekkel támogatni tudok másokat abban, hogy egy boldogabb, teljesebb életet élhessenek. Az emberekre odafigyelve hozzájárulhatok mások sikeréhez, hogy ők is felfedezzék saját értékességüket és egyediségüket. Az adott problémakőrt bibliai szempontok szerint is meg tudjuk közelíteni, így hívőknek, vallásosoknak és nem hívőknek, ateistáknak is tudok segíteni.